Henneberg
Loader website for Henneberg

Tao Benedikt Ahler som ejer Rotorfilm har specialiseret sig i filmoptagelser af høj kvalitet med droner. Han anvender både en traditionel Helikopter og en Oktokopter, som er en 8 motors helikopter. Til disse optagelser skal der være to mand, en til at styre helikopteren og en anden til at styre kameraet. Kameraet er monteret med gyroskoper på helikopteren, således at der opnås nogle utrolige billeder. 

Jeg er personlig vild med de muligheder for flyvende perspektiver som disse flyvende kameraer giver mulighed for. Så derfor aftalte vi, at bruge en dag på at lave nogle fede optagelser af vores bil. 

Jeg mødte Tao første gang på en motorcykel tur i Sverige omkring et bål om aftenen. Efterfølgende var vi sammen på en motorcykeltur i de baltiske lande, hvor han fortale om hans film virksomhed. Tao kan virkelig sit kram og jeg har aldrig set så imponerende styring af en fjernstyret enhed. Vores plan er at bruge filmoptagelserne i foredrag og i sammenklip med optagelser fra TV midtvest.

 

IMG 1256

Ian Hansen (venstre) og Tao Benedikt Ahler (højre) foran drone. Tao styrer dronen og Ian styrer kameraet

 

 

IMG 1263

Da vi ankom viste Tao lige hvordan sådan en drone skulle flyves. Imponerende

 

 

IMG 1273

Flemming Hejlsted, som er min gode ven, gav en hånd med idet optagelserne forgik i det nordlige sjælland. Hvis man kigger godt efter på de kommende video kan man se Flemming i bilen fra drone filmene.

 

IMG 1286

Ian og Tao på ladet af bilen

 

Resultatet ses her: